لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

آیت الله رئیسی: تسهیل ازدواج جوانان در دستور کار دولت است

رئیس‌جمهور جوانان را مهمترین سرمایه برای امروز و آینده کشور برشمرد و بر تلاش بیشتر دولت برای حمایت از جوانان بویژه، تسهیل ازدواج، از طریق تمهید دسترسی آسان به شغل و مسکن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم ریئسی، رئیس جمهور در جلسه امروز (شنبه 13 اسفند) شورای عالی جوانان که همزمان با روز ولادت حضرت علی اکبر فرزند رشید و قهرمان امام حسین (ع) و روز جوان برگزار شد، جوانان را مهمترین سرمایه برای امروز و آینده کشور برشمرد و بر تلاش بیشتر دولت برای حمایت از جوانان به ویژه، تسهیل ازدواج، از طریق تمهید دسترسی آسان به شغل و مسکن تاکید کرد.

 

رئیس جمهور تشکیل مراکز گفت‌وگو با جوانان برای باز کردن گره‌های ذهنی آنان در زمینه‌های مختلف را بسیار لازم و امری سازنده خواند و افزود: همه صاحبان قلم و سخن و نخبگان، علما و استادان و معلمان باید در راه اندازی و تقویت مراکز گفت و شنود با جوانان مشارکت فعال داشته باشند و وزارت کشور نیز به ایجاد و تشکیل این مراکز اهتمام ورزد.

 

رئیس شورای عالی جوانان ایجاد نشاط و امید در نسل آینده کشور را از محوری‌ترین کارهای در بخش جهاد تبیین برشمرد و با اشاره به اهمیت نقش روایتگری درست و صادقانه در جهاد تبیین، کاروان‌های راهیان نور را الگوی موفقی در این زمینه دانست و بار دیگر بر توجه بیشتر به را ه اندازی و گسترش راهیان پیشرفت تاکید کرد.

 

رئیسی اعطای نشان امید به جوانان را در ایجاد انگیزه و تشویق جوانان موثر دانست با ضروری خواندن بازنگری در آیین‌نامه اعطایی نشان‌های دولتی تصریح کرد: با توجه به ارتباط مسائل جوانان با بسیاری از نهادها و دستگاه‌ها باید کاری جامع و هماهنگ در این زمینه صورت گیرد.

وی افزود: در شرایطی که دشمنان از سال‌ها پیش با شبیخون فرهنگی اندیشه و عمل نسل جوان ما را هدف قرار دادند همه دستگاه‌ها از جمله شوراهای عالی انقلاب فرهنگی و جوانان باید با روش‌های نو و موثر اجازه ندهند دشمن در میان آینده‌سازان کشور لشکرسازی کند که ایجاد اتاق‌های فکر، مشاوره، گفت و شنود و نشست و برخاست با هدف تبیین و استفاده از جوانان برای مشارکت در حل مشکلات از جمله راه‌های مقابله با این حرکت دشمنان است.

 

رئیس‌مهور شور و نشاط و روحیه مشارکت جویی جوانان را سرمایه ارزنده خواند و گفت: تجربه‌های ارزنده نظیر فعالیت خودجوش گروه‌های جهادی و امداد و نجات ملاک و الگو قرار گیرد.

 

رئیس شورای عالی جوانان همچنین با تبریک میلاد با سعادت سبط اکبر حضرت سیدالشهدا، حضرت علی اکبر علیه السلام ایشان را الگویی شایسته و درس آموز برای جامعه اسلامی به ویژه نسل جوان توصیف کرد.

 

چهل و دومین جلسه شورای عالی جوانان مصوباتی هم داشت؛ برنامه ملی گفت و شنود با جوانان و همچنین سند ملی روایت پیشرفت و دستورالعمل صدور پروانه فعالیت راهنمای ازدواج پس از بحث و تبادل نظر اعضا تصویب شد./ فارس

ارسال نظر